+36 30 155 9915

Szülésfelkészítés

Bóni Tünde szülésfelkészítő, független bába, védőnő, dúla

06 70 326 7481

Bóni Tünde

Miért érdemes a szülésre felkészülni?

Minden nőben ott él egy ősi, belső tudás- a szülés képessége. Olyan mélyen rejtezik és annyi civilizált réteg rakódott rá, hogy már alig elérhető.
Modern korunkban nincs tapasztalati tudásunk erről a csodálatos folyamatról, mert nem látunk szülő nőket és születendő babákat. Felkészülés nélkül az ismeretlenbe csöppenünk és csak sodródni tudunk az eseményekkel.
A jó szülésre felkészítés egyrészt informatív- érthetővé, átláthatóvá teszi a szülés testi-lelki összefüggéseit, közelebb hozza az ismeretlent, rávilágít a szülésben rejlő gyógyító erőre, megtámogatja a szülői kompetenciaérzés alakulását, másrészt megmozgat lelkileg- elérhetővé és ezáltal feloldhatóvá teszi azokat a lelki gátakat, amik akadályozhatják a szülés folyamatát, segít a saját út felfedezésében, a saját felelősség felvállalásában.
A jó felkészítő nem receptet ad, hanem lehetőségeket mutat, megértéshez segít hozzá, kérdéseket vet fel, erősíti a szülő pár közötti kommunikációt.
A csoportos felkészülésben a jelenlévők egymást inspirálják tapasztalataikkal, ötleteikkel, kérdéseikkel, gondolataikkal.
A szülésben gyermek, anya és apa születik- nem csupán fizikai folyamat történik.
Érdemes feltárni a benne lévő erőt, mert ez fog elkísérni szülőként évtizedeken át.

Ismerje meg az ATLAS szakmai csapatának tagjait!

Szakembereink már a diagnózis felállítás mellett a páciens mellett állnak, és végig kísérik a kezdetektől a terápiás lépéseken át az utógondozás valamennyi állomásán.

Kapcsolat

E-mail cím

info kukac atlasgyogykozpont pont hu

Cím

7627 Pécs
Szabó József utca 2. fsz. 1.

Kérdezzen Tőlünk!

Adatkezelési tájékoztató

Legyen tájékozott! Iratkozzon fel hírleveleinkre!

Kezeléseink a karantén időszaka alatt is elérhetők!

Hetente tájékoztatjuk új eseményeinkről, gyógykezelésekről. Nem küldünk spam-et, bővebb info: https://atlasgyogykozpont.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

COVID INFO - NYITVA VAGYUNK!