+36 30 155 9915

Orvosaink

Az ATLAS Orvosi és Gyógytorna Központ komplex kezelési és terápiás tervvel várja pácienseit már a diagnózis felállításától Pécs belvárosában.

ATLAS – A szakértő gondoskodás.

Csapattagjaink szakmai bemutatkozását, szolgáltatás- és árjegyzékét valamint közvetlen elérhetőségét a portréfotókra kattintva tekintheti meg!

Dr. Bogyó Csaba

Dr. Bogyó Csaba

Ortopéd sebész szakorvos

+36 30 155 9915

Dr. Benkő László

Dr. Benkő László

Sebész, érsebész szakorvos

+36 30 155 9915

Dr. Till Ágnes

Dr. Till Ágnes

Gyermekneurológus

+36 30 155 9915

Dr. Ember Ágoston

Dr. Ember Ágoston

Sebész, proktológus

+36 30 155 9915

Szakértelem, komplex kezelés, lelki segítség

 

Az ATLAS Orvosi és Gyógytorna Központ 2019. szeptemberében nyílt meg az állapotjavulást, a rehabilitációt, a gyógyulást és az ismeretszerzési lehetőséget kereső páciensek, támogató családtagok, laikus érdeklődők és szakemberek előtt.

A hozzánk fordulók számára komplex kezelési és terápiás lehetőséget kínálunk a diagnózis felállításától az előzetesen egyeztetett kezelési terv végrehajtásáig. Abban hiszünk, hogy pácienseink számára a hosszútávon legtöbb egészségügyi hasznot hozó utat kell választanunk, így nemcsak gyógytornászaink, hanem szakorvosaink is a páciensek egészségügyi érdekeit tartják szem előtt.

A közösen végzett fizikai munka mellett lelki segítségnyújtásra is lehetőség van – többéves szakmai tapasztalattal bíró pszichológusunk is pácienseink rendelkezésére áll.

Látogasson el tanfolyamainkra és workshopjainkra!

Gyógyközpontunk rendszeresen szervez tematikus workshopokat és tanfolyamokat szakemberek, laikus érdeklődők és támogató családtagok számára. Tekintse át képzési ajánlatunkat, és találkozzunk az ATLAS Orvosi és Gyógytorna Központban!

Kapcsolat

E-mail cím

info kukac atlasgyogykozpont pont hu

Cím

7627 Pécs
Szabó József utca 2. fsz. 1.

Foglaljon időpontot kezeléseinkre!

Kérdezzen Tőlünk!

Adatkezelési tájékoztató

Legyen tájékozott! Iratkozzon fel hírleveleinkre!

Kezeléseink a karantén időszaka alatt is elérhetők!

Hetente tájékoztatjuk új eseményeinkről, gyógykezelésekről. Nem küldünk spam-et, bővebb info: https://atlasgyogykozpont.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

COVID INFO - NYITVA VAGYUNK!