+36 30 155 9915

Ortopédia

 

Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer szerzett és veleszületett problémáival és azok kezelésével foglalkozó orvosi szakterület. A mozgásszervi betegségek körébe tartoznak a csontok, az ízületek és inak megbetegségei, az izombetegségek egy része, valamint a gerincoszlop csigolyáinak és a környező szöveteknek az elváltozásai is

Az ortopédiai szakrendelésen ellátott megbetegedések között a leggyakoribbak a csípő-, térd-, vállízület degeneratív (kopásos) elváltozásai, korábbi sérülések után maradt fájdalmas deformitások, fiatalkori ízületi elváltozások.

Az ididpathiás vagyis veleszületett gerincferdülés kezelése kiemelkedően fontos gyógyközpontunkban, hiszen egyre több gyermeket érintő probléma a gerinc csigolyáinak az elfordulásával jelentkező állapot.

A térd az egyik legsérülékenyebb ízület, igen gyakran előforduló sérülései a meniszkuszok, keresztszalagok, porcfelszínek sérülése. Gyakoriak a sportolással, futással, tenisszel, síeléssel összefüggő túlterheléses problémák, melyek megfelelő iránymutatással megelőzhetőek, elkerülhetőek.

A mozgásszegény életmód, ülőmunka, vagy akár a fokozott fizikai terhelés idő előtt gerincproblémákhoz vezethet. Hazánkban nagyon  gyakori a nyaki és az alsó ágyéki gerincszakasz megbetegedései, derékfájás. Ennek az egyik oka a porckorongok kiboltosuálsa, sérve, vagy a csigolyák közti kisízületek túlterhelése, kopása. Az ezekhez társuló fájdalmak megfelelő kivizsgálást követően konzervatívan, gyógytornával, manuálterápiával is igen eredményesen kezelhetőek.  

Amennyiben mozgásszervi panaszai vannak, forduljon bizalommal egészségközpontunk nagy tapasztalatú szakorvosához, aki segít betegsége ellátásában!

Rendelési idő:

Hétfőnkén és csütörtökönként előzetes bejelentkezés alapján 16:00-tól.

Kapcsolat:

+36 30 155 9915

Szolgáltatások és árak:

Első vizsgálat: 20.000.-
– Kontroll vizsgálat (3 hónapon belül): 15.000.-
– Képalkotó vizsgálattal kapcsolatos konzultáció: kontroll vizsgálat ára + 5000.-
– Ízületi injekció: 10.000.- + a vizsgálat  ára

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjen időpontot kezeléseinkre, terápiás foglalkozásainkra vagy vegyen részt workshopjaink egyikén!

Miért mi?

N

Szakorvosi jelenlét

A diagnózis felállítása és a kezelési terv összeállítása helyben történik.

N

Komplex kezelés és terápia

Szakképzett gyógytornászaink a szakorvos támogatásával döntenek a megfelelő kezelés és terápia alkalmazásáról.

N

Lelki támogatás

A közös fizikai munka mellett pszichológusunk is pácienseink rendelkezésére áll.

Látogasson el tanfolyamainkra és workshopjainkra!

Gyógyközpontunk rendszeresen szervez tematikus workshopokat és tanfolyamokat szakemberek, laikus érdeklődők és támogató családtagok számára. Tekintse át képzési ajánlatunkat, és találkozzunk az ATLAS Orvosi és Gyógytorna Központban!

Kapcsolat

E-mail cím

info kukac atlasgyogykozpont pont hu

Cím

7627 Pécs
Szabó József utca 2. fsz. 1.

Foglaljon időpontot hozzánk!

Kérdezzen Tőlünk!

Adatkezelési tájékoztató

Legyen tájékozott! Iratkozzon fel hírleveleinkre!

Kezeléseink a karantén időszaka alatt is elérhetők!

Hetente tájékoztatjuk új eseményeinkről, gyógykezelésekről. Nem küldünk spam-et, bővebb info: https://atlasgyogykozpont.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

COVID INFO - NYITVA VAGYUNK!