+36 30 155 9915

Életminőséget javító kezelések

Az egészség és betegség kontextusában használt életminőség-fogalomnak is több meghatározása lehetséges.

Vannak, akik szerint az egészséggel kapcsolatos életminőség úgy definiálható, mint a beteg által szubjektíve megélt működési szint, amit a betegségével és annak kezelésével hoz összefüggésbe. Mások szerint az életminőség csak annyit jelent, hogy az egyén mennyire érzi jól magát, illetve hogy mennyire elégedett az életével.

 A legtöbb szakember egyetért abban, hogy az egészséggel kapcsolatos életminőség leírása során testi, pszichés valamint szociális szempontokat kell figyelembe venni, amelyeket időnként a testi funkcióképesség dimenziójával egészítenek még ki.

Az életminőség további területeinek tekinthetők még a szexualitás, a testkép és az anyagi helyzet is. (forrás: Wikipédia)

Az ATLAS Gyógyközpontban szakértő kezeléseket, segítséget kaphat ahhoz, hogy Ön jól érezze magát.

körömgyógyászat

Körömgyógyászat

Körömgyógyász-Lábápoló Mester, speciális körömgyógyászati eljárásokkal várja gyógyulni vágyó pácienseit a babáktól a nagymamákig!

ATLAS-Orvosi-Gyógytorna-Pécs-Rehabilitáció-Gyógytorna

Masszázs

 

 

ATLAS-Gyógyközpont-Pécs-Funkcionális tréning-Gyógytorna-Schroth

Pilates

Alapelv a gyakorlatok szintjének helyes megválasztása. Cél elsődlegesen a mai életmód okozta, sokszor megbúvó problémák korrigálása.

selyem

Színtanácsadás

“A legszebb szín a világon az, amelytől szépnek érzed magad.”

Coco Chanel

Szakorvosok

Ortopédia

Érsebészet

Sebészet proktológia

Gyermekneurológia

Szexuálpszichológia

 

ATLAS-Orvosi-Gyógytorna-Pécs-Rehabilitáció-Gyógytorna

Gyógytorna, mozgásterápia

Gyógytornászaink megértik, milyen érzés sérülést szenvedni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek azt akarják, hogy sérüléseiket gyorsan és hatékonyan kezeljék, ezért átfogó szolgáltatást nyújtunk.

Fizikoterápia

Szakterületünk a mozgésszervi sérülések rehabilitációja és a teljesítmény javítása fizikoterápiás eszközökkel, mint a lökéshullám terápia és az ultrahang kezelés. Kezelések a hát- és nyakfájástól kezdve a teniszkönyökön át a sarkantyúig, a csípőprotéziseken át a szalagok rekonstrukciójáig.

Lelki segítség

Pszichológus

Pszichoterápia

Gyermekneurológia

Addiktológia

 

ATLAS-Gyógyközpont-Pécs-Schroth terápia-Gyógytorna

Schroth terápia

A scoliosis kezelése hosszú folyamat, fontos a csapatmunka, a család, a barátok, az orvos, a korzettet készítő szakemeber és a gyógytornász együttműködése. A középpontban mindig a gyerek kell, hogy álljon.

ATLAS-Orvosi-Gyógytorna-Pécs-Rehabilitáció-Gyógytorna-1

Korzett ellátás

A gerincfredülés kezelésre alkalmazott terápiáink – Schroth torna, Csoportos korzettes torna, Korzettes tánc –   mellett lehetőséget biztosítunk a korzett mintavételre, átadásra és kontrollra is.

Legyen tájékozott! Iratkozzon fel hírleveleinkre!

Kezeléseink a karantén időszaka alatt is elérhetők!

Hetente tájékoztatjuk új eseményeinkről, gyógykezelésekről. Nem küldünk spam-et, bővebb info: https://atlasgyogykozpont.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

COVID INFO - NYITVA VAGYUNK!