+36 30 155 9915

Dr. Till Ágnes 

 

Gyermekneurológus

 

Dr. Till Ágnes

Dr. Till Ágnes

Dr. Till Ágnes vagyok, a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem 2001-ben, majd a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Újszülött Intenzív Osztályán kezdtem dolgozni. Csecsemő-és gyermekgyógyászatból 2008-ban, neonatológiából 2012-ben szakvizsgáztam. Az újszülöttek, koraszülöttek akut ellátásán túl mindig érdekelt kis betegeink további sorsa az újszülött intenzív osztályról való hazamenetelt követően. Ezért örültem a lehetőségnek, hogy harmadik gyermekem megszületését követően, 2014-től az Orvosi Genetikai Intézetben folytathatom munkámat, ahol a Fejlődésneurológiai szakrendelésen főleg volt koraszülöttek, betegséggel született babák fejlődését követem, illetve bármely területen fejlődési késést mutató csecsemők, kisdedek kivizsgálását, fejlesztési irányuk meghatározását végzem. Gyermekneurológiából 2017-ben szakvizsgáztam. Munkám sokszínűségét adja, hogy Intézetünk Genetikai Tanácsadójának munkájában is részt veszek, főleg neurogenetikai betegekkel foglalkozom. Kutatómunkám is neurogenetikai témájú, az epilepsziák genetikai hátterével foglalkozik.

Rendelési idő:

Havi két alkalommal szerdánként

16:00-19:00

Kapcsolat:

+36 30 155 9915

Szolgáltatások és árak:

Első vizsgálat, konzultáció: 18.000Ft

Kontroll vizsgálat: 13.000Ft

Receptírás: 1.000Ft

Látogasson el tanfolyamainkra és workshopjainkra!

Gyógyközpontunk rendszeresen szervez tematikus workshopokat és tanfolyamokat szakemberek, laikus érdeklődők és támogató családtagok számára. Tekintse át képzési ajánlatunkat, és találkozzunk az ATLAS Orvosi és Gyógytorna Központban!

Kapcsolat

E-mail cím

info kukac atlasgyogykozpont pont hu

Cím

7627 Pécs
Szabó József utca 2. fsz. 1.

Foglajon időpontot kezeléseinkre!

Kérdezzen Tőlünk!

Adatkezelési tájékoztató

Legyen tájékozott! Iratkozzon fel hírleveleinkre!

Kezeléseink a karantén időszaka alatt is elérhetők!

Hetente tájékoztatjuk új eseményeinkről, gyógykezelésekről. Nem küldünk spam-et, bővebb info: https://atlasgyogykozpont.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

COVID INFO - NYITVA VAGYUNK!